Koulutettu hieroja, Eveliina Rusi lempeän liikkeen ja oivallusten asiantuntija ohjaa sinut parempaan ryhtiin!

Olen oppinut itseni ja asiakkaideni kautta paljon. Olen perehtynyt ryhdin rakentumiseen. Siinä olen auttamassa sinua. Staattinen työasento ja someniska-vaivat ovat yleisiä, ne haittaavat sinua niin töissä kuin kotona. Autan sinua oivaltamaan miten pienillä asioilla on suuri merkitys.

Liike on lääke. Se on varmasti tuttu hokema. Minä olen ohjaamassa sinua lempeästi löytämään hyvän olon pienien liikkeiden ja oivallusten kautta. Nyt ei mitata rasvaprosenttia vaan autan sinua löytämään ne pienet muutokset, joilla säästyt niska-hartiavaivoilta. Tarkoitus on saada aikaan pysyvä muutos!

 

 

Ravitsemusasiantuntija, ETM Pilvi Saaristo kannustaa kaikkia ottamaan syömisensä haltuun positiivisella asenteella!

Pysyvä painonhallinta lähtee terveestä kehosuhteesta ja halusta kohdella itseään hyvin. Terveellisten valintojen tekeminen ei tarkoita millintarkkaa ruokavaliota tai jatkuvaa ruokien punnitsemista. Kokonaisuus on aina se, mikä ratkaisee. Kun oivallat, millaisilla valinnoilla juuri sinä voit hyvin, haluat mielelläsi jatkaa valitsemallasi tiellä.

”Mikä sopii minulle ja miksi?”

”Miten voin, jos syön samoin kuin kaverini?”

Pienillä, pysyvillä muutoksilla saadaan suuria tuloksia, kun niistä pidetään kiinni. En vaadi sinua muuttamaan ruokailutottumuksiasi kerralla, vaan annan sinulle erilaisia vaihtoehtoja työpäivän ruokailuihin, joita kokeilemalla löydät itsellesi sopivan ateriarytmin. Tarkoitus ei ole ainoastaan jaksaa paremmin töissä, vaan energiaa on riitettävä myös omalle perheelle työpäivän jälkeen.

Omassa kiireisessä arjessaan Pilvi saa päivittäin testata omia oppejaan. Kaksi pientä lasta yhdistettynä yrittäjyyteen tekevät arjesta kiireistä ja aikataulutettua. Pienet, fiksut teot oman terveyden eteen auttavat jaksamaan ja ylläpitävät terveyttä myös pidemmällä aikavälillä.